Известие

Collapse
No announcement yet.

ремонти и подобрения по алфа 166 - с цени

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ако някой може да ме ориентира за цена за втора упортеба 4 лети джанти 17-ки, спицарки (със 11 спици), 5х108, марка Alessio.
    Предлагат ми ги на много изгодна цена.
    Прилагам снимки, за да се ориентирате за вида им.
    Attached Files
    Last edited by ACEHOB; d.m.y г., 20:22.
    безплатни обяви
    Моята 166

Comment

• Мойте ги взех за 550 лв с гуми и бяха доста по-запазени от тези на снимката...Така че максимум 500лв , ако искат повече кажи им ..." айде у левоооо!! "
      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Благодаря ти колега, други мнения?
        безплатни обяви
        Моята 166

Comment

• Асенов не знам много надрани ми се виждат ! Все пак има голямо значение за кво ще ги зимаш , ако са за тебе не ти трябват ти нали имаш като мойте ако не се лъжа , а те са по-хубави ! Ако обаче са за далаверка да напраиш действай !!!
          Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

• На мен ми изглеждат многооооо мръсни не надрани ... и да нашите 17ки на мен по ми харесват.... тва лято обаче за съжаление съм с 16 защото ми подариха един комплект Мишлен енерджи сейвър на 7к с дот 2008ма и тях ще ползвам....
            Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
            Opel Signum 1.9 CDTI 150hp 2006г.

Comment

• Моите не ги заменям просто зададох въпрос и поисках Вашите мнения и да... много са мръсни не толкова надрани.
              Last edited by ACEHOB; d.m.y г., 20:23.
              безплатни обяви
              Моята 166

Comment

• Моите 16ки боядисани в перфектно състояние (гумаджията ме пита дали не са чисто нови) ги взех за 400 а тея като ги гледам и тях за толкова може да ги вземеш... а иначе за още 200 300 яе станат като нови

Comment

• Благодаря за отговорите - взех ги.

П.П. Проверих ги в сервиз - казаха че са перфектни и не се нуждаят от изправяне.
                  Вече измити, излъскани, напудрени... нямам думи... светнаха, голяма красота
                  В събота отиват за боя
                  Attached Files
                  Last edited by ACEHOB; d.m.y г., 21:54.
                  безплатни обяви
                  Моята 166

Comment

• Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщение
                    Благодаря за отговорите - взех ги.
                    Честито... с здраве да си ги търкаляш

Comment

• Заминаха в раздел ПРОДАВАМ въпреки всички мнения около мен да сложа тях а да продам моите.
                      Last edited by ACEHOB; d.m.y г., 20:38.
                      безплатни обяви
                      Моята 166

Comment

• Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщение
                        Заминаха в раздел ПРОДАВАМ въпреки всички мнения около мен да сложа тях а да продам моите.
                        Правилно!

П.П. Сложи ли ги на колата да видиш как и седят?

Comment

• Не но гледах снимки из интернет - не стоят никак лошо...
                          безплатни обяви
                          Моята 166

Comment

• TRW с отстъпката....днес 132лв.горен
                            sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Да се разпиша и аз по темата, но доста от нещата не ги помня с подробности.

Април 2008 - смяна на масло(Selenia 15W40),масло на скоростната кутия, въздушен, маслен, горивен и поленов филтър, ролките, ремъците, водната помпа плюс работата - 550лв.
                              Съединител Valeo - 400лв.
                              Смяна на съединителя - 200лв.
                              Стелки от marian -64лв.

Май 2008 - смяна на предни долни носачи, тампони на стабилизиращата щанга, скърцащите втулки на шенкелите и стенд плюс работа - 650лв.

Юни 2008 - чистачки Бош - 67лв.
                              Детектор Cobra 9730 - 180лв.
                              Профилактика на климатичната с-ма и нов поленов филтър - 75лв.

Септември 2008 - много измислен китайски ксенон за късите - 110лв.
                              Употребявани суббас FOCAL Access 30A1 с кутия - 200лв.
                              Нов усилвател DLS CA23 с монтажа - 400лв.
                              Нов суббас DLS OA12D (Фокал-чето изгоря на десетата минута) + решетка - 300лв.
                              4 широколентови говорителя Pioneer TS-1746 (евтина работа, ама стават) - 100лв.
                              Нова оптика за чейнджъра + смяната + ремонт заради изгоряло захранване - 110лв.
                              Loudlink + 8GB SD карта - 350лв.

Октомври 2008 - изпускателен колектор от морга - 100лв.
                              Масло Castrol Magnatec 10W40 + маслен филтър - 100лв.
                              Въздушен филтър JR replacement - 90лв.
                              Ремап от Black Angels - 300лв.

Януари 2009 - термостат (някъв френски беше) - 40лв.
                              (от Проспийд)
                              Масло на скоростната кутия 2l MOTUL Gear 300 75W-90 - 90лв.
                              Антифриз 10l MOTUL Inugel Optimal -30 - 95лв.
                              Хидравлично масло 2l MOTUL Dexron III - 45лв.

Март 2009 - ксенон за фаровете за мъгла Luxima от santo_traficante - 170лв.

Април 2009 - пълния комплект полиуретанови тампони на Powerflex от ebay.co.uk - 211GBP (около 450лв. по курса за деня).
                              Монтаж на пауърфлекса, набиване на предни втулки на предни долни носачи, смяна на тампони на задна стабилизираща щанга, диагностика и изчистване на грешки и стенд - 260лв.
                              Самите втулки (ОСАР), които не стават и трябва да се побългаряват, от http://axm-auto.com/ - 70лв.
                              Тампони на задната стабилизираща щанга BIRTH пак от http://axm-auto.com/ - 35лв.
                              Четири нови джанти Team Dynamics "Savage" 17" 7J + четири нови гуми Nankang NS-1 225/45/17 94H - 560GBP (1200лв. по курса за деня).
                              Даже слагам и един фотос, щото много си ме кефят джантите.
                              Attached Files
                              Last edited by SoHm; d.m.y г., 22:18.
                              166 2.4 JTD

Comment

• сигурно тая кола за 7-8000 ще се намери кои да я купи...
                                sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Working...
                                X